Helemaal klaar om je allereerste smartphone te krijgen? Dankzij de nieuwe handset modellen gelanceerd met opmerkelijke regelmaat door de verschillende mobiele fabrikanten, heb je genoeg opties om uit te kiezen. Echter, geavanceerde smartphones zijn niet precies spotgoedkoop, en je moet informeren naar alle basisfuncties in een model, voordat je daadwerkelijk besluit om het te kopen. Hier zijn enkele van de eigenschappen van een smartphone waar je extra voorzichtig mee moet zijn:

Opslagruimte – Na verloop van tijd zou je veel games, apps en andere softwareprogramma’s op je telefoon downloaden – en de laatste moet voldoende geheugencapaciteit hebben om ze te ondersteunen. Afhankelijk van uw wensen, ga je voor een standaard 16 GB of 32 GB handset. Kies er bij voorkeur een die uitbreidbare geheugenfuncties biedt. De telefoon die u kiest, moet u ook toestaan om gegevens op te slaan in het cloudnetwerk.

Internettoegang – Een van de belangrijkste redenen waarom iemand overschakelt naar een smartphone is de snelle en onderbrekingsvrije wi-fi-dekking die ze bieden. Met de webondersteuning ge├»ntegreerd met hedendaagse Blackberry, Android, en iPhone app ontwikkeling wordt echt cutting-edge, moet u in staat zijn om verbinding te maken met het draadloze netwerk in een kwestie van seconden. Kies niet voor een handset waarbij het mobiele netwerk de enige optie zou zijn om in te loggen op het web.

Snelheid – Er zijn geen twee manieren over – een smartphone wordt verondersteld om echt hoge processor snelheden hebben. Vraag het winkelpersoneel of de snelheid van de werking van uw gekozen model kan worden be├»nvloed als u meerdere programma’s tegelijk op te voeren. Smartphones die genieten van maximale populariteit ondersteunen meestal multi-tab browsen, zonder enige indicatie van het vertragen van dan ook.

Camera – Oh ja, uw oude toestel had waarschijnlijk ook camerafuncties – maar in een smartphone, u terecht verwachten dat de lens van veel superieure kwaliteit.